Erica Scheenstra

Ik ben enthousiast, met een open blik naar wat er om me heen gebeurt. Ik ben altijd op zoek naar wat mij en anderen zin en betekenis kan geven in het leven. Ik ben een verbinder. Ik ben ook theoloog en predikant. En ik ben geschoold in contextueel pastoraat, begeleiding en therapie. Luisteren kan ik goed en ik ben fijngevoelig. Ook heb ik oog voor detail én het grotere geheel. Ik zie snel verbanden en wil graag tot de kern komen.

In de loop van mijn leven heb ik heel wat gesprekken gevoerd. En wat mij steeds opnieuw raakt, is dat het altijd gaat over familie. Over wat de familie je bracht en brengt aan liefde en geborgenheid. Maar ook hoe je gezin van herkomst je heeft gevormd en je denken en doen van nu bepaalt. En soms ben je daar niet blij mee en wil je anders. Maar omdat je je niet bewust bent van die onverbrekelijke band, weet je niet goed waar je moet beginnen.

Je bent welkom om met mij het gesprek aan te gaan en samen te onderzoeken welke invloed jouw context heeft op jouw doen en laten. Jouw balans in het leven kan om verschillende reden uit evenwicht zijn geraakt. In begeleidingsgesprekken ga je op zoek naar nieuwe inzichten. Die inzichten kunnen gaan over wat er gebeurd is, of kunnen je begrip geven voor jij en anderen deden. Je komt op het spoor naar wat je verlangt en waarop je vertrouwt, zodat je in verbinding met jezelf en met belangrijke anderen kunt leven.

Vragen, opmerkingen of meer informatie?

Stuur een bericht

Neem contact op

Erica Scheenstra, Contextuele begeleiding & therapie

Je bent welkom om met mij het gesprek aan te gaan en samen te onderzoeken welke invloed jouw context heeft op jouw doen en laten.

square-white

Copyright 2020 Erica Scheenstra©
All Rights Reserved