Zingeving en levensvragen

Soms is het nodig de tijd te nemen om de grote vragen van het leven te overdenken. Het kan zijn dat je op een 'kruispunt' in je leven staat. Je gaat een relatie aan of je vraagt je af of je de relatie wilt beëindigen. Je verwacht een kind. Of je hebt te horen gekregen dat je ziek bent. Je vraagt je af of je huidige werk nog wel bij je past. Of je zoekt naar je plek in het weefsel van relaties binnen je gezin of familie.

Op zulke momenten kan het fijn zijn dat er iemand naar je luistert en die niet schrikt van de wirwar van emoties die er in je kunnen leven. Die je gedachten helpt te ordenen. Die vragen stelt om tot een nieuw inzicht te komen, en die zorgvuldig met jou op zoek gaat naar jouw verlangens en verwachtingen. En die weet heeft van de kracht van de verbondenheid van relaties. Ik kan goed luisteren en heb gauw overzicht. Ik kan verdiepende vragen stellen, die jou verder helpen. Ik ga graag met je in gesprek.

Ook gebeurt het in ieders leven dat er momenten zullen zijn waarop je je afvraagt wat de zin van je leven is. Er groeit een verlangen in je om op zoek te gaan naar wat waardevol is en wat jij kunt bijdragen. Ik kan voor jou een gesprekspartner op die zoektocht zijn en mijn grote ervaring met spiritualiteit en mijn rijke schat aan verhalen inbrengen. Ik loop graag een eindje met je mee op die ontdekkingsreis.

Vragen, opmerkingen of meer informatie?

Stuur een bericht

Neem contact op

Erica Scheenstra, Contextuele begeleiding & therapie

Je bent welkom om met mij het gesprek aan te gaan en samen te onderzoeken welke invloed jouw context heeft op jouw doen en laten.

square-white

Copyright 2020 Erica Scheenstra©
All Rights Reserved